Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/nextone.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Back-up oplossingen MKB

Goede back-up oplossingen zijn onmisbaar voor elk MKB bedrijf. Stelt u zich toch eens voor dat u door een storing, fout, virus of ransomware uitbraak plots alle data van uw onderneming kwijt bent. Dat zou een regelrechte ramp zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf. Precies daarom is het zo belangrijk om in zee te gaan met een goede partner voor het verzorgen van een passende back-up oplossing voor uw MKB bedrijf. Wat dacht u van Next One in Tiel? Wij zijn u graag van dienst om uw wensen te vertalen naar concrete back-up oplossing voor uw MKB bedrijf.

Kies voor een veilig gevoel met back-up oplossingen voor het MKB

U wilt toch ook dat veilige gevoel dat uw gegevens goed beschermd zijn in het geval er zich een technisch probleem voordoet? Next One bezorgt het u graag. Dit doen wij door middel van maatwerk oplossingen. We luisteren hierbij naar uw wensen en behoeften, die we vervolgens omzetten naar een concrete oplossing. Op deze manier heeft u een back-up oplossing die perfect past bij uw bedrijf. Hierbij kunnen wij u ook van dienst zijn met diverse andere IT werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Back-up van uw virtuele infrastructuur met NAKIVO

Voor het veilig stellen van uw virtuele infrastructuur, of dit nu gebaseerd is op VMware, Hyper-V of AWS EC2, kunt u gebruik maken van NAKIVO Backup & Replication. Met NAKIVO kunt u heel eenvoudig back-up schema’s voor uw virtuele machines (VM’s) samenstellen. Ook kunt u hele VM’s repliceren naar een andere locatie.

U kunt NAKIVO installeren op een Windows of Linux server, maar NAKIVO heeft ook een kant-en-klare Virtual Appliance. Ook is er voor o.a. QNAP een NAKIVO app, waarmee u NAKIVO direct op uw NAS kunt installeren.

QNAP X NAKIVO

Next One is geautoriseerd NAKIVO Partner.

Back-up uw NAS naar de ElephantDrive cloud

Met een QNAP NAS kunt u eenvoudig een back-up maken van de bestanden op uw NAS. Deze back-up wilt u natuurlijk ook offsite bewaren. Maar hoe? Maak gebruik maken van ElephantDrive. Door de ElephantDrive app op uw QNAP NAS te gebruiken, kunt u uw NAS direct back-uppen naar de cloud van ElephantDrive. U kunt zelf aangeven welke mappen u wilt veilig stellen en hoeveel back-up versies u hiervan wilt bewaren. De back-up van uw bestanden worden met uw eigen sleutel beveiligd, zodat anderen uw bestanden nooit kunnen lezen. Wel zo veilig! ElephantDrive maakt hierbij gebruik van een 256-bit AES encryptie.

Of gebruik ElephantDrive om uw bestanden te synchroniseren en zo overal toegang tot uw bestanden te hebben vanaf uw Windows of Apple MacOS laptop, of zelfs mobiele telefoon.

Probeer nu ElephantDrive 30 dagen gratis om zelf te kunnen bepalen of dit voor u een geschikte back-up oplossing is. Kijk op ElephantDrive.com voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Neem contact op en ontdek wat mogelijk is voor u

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Next One voor het verzorgen van back-up oplossingen voor uw MKB bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0344635393 om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is. Wij bespreken graag met u wat we precies kunnen betekenen en op welke manier we uw wensen zo goed mogelijk in vervulling kunnen laten gaan.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht