Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/nextone.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

DTS

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

DTS is een van de software projecten die Next One gerealiseerd heeft en staat voor ‘Data Transfer System’. Het is een software applicatie voor het centraal inrichten en beheren van file transfers via diverse protocollen en platformen. Wilt u bijvoorbeeld een bestand van een Windows server naar een Linux server sturen? DTS maakt dit mogelijk. Bovendien is het mogelijk om DTS te koppelen met AWS S3 buckets, waardoor u eenvoudig bestanden ophaalt en verstuurt.

DTS: een Data Transfer System waarbij effectiviteit centraal staat

Het Data Transfer System is een type File Transfer software dat geheel door onszelf ontwikkeld is. Hierdoor kunnen wij u er alles over vertellen en weten wij meteen of DTS voor uw toepassing interessant is. Ook bieden wij u oplossingen op maat. Hierbij staat ‘effectiviteit’ altijd bij ons centraal. Het is immers niet voor niets onze ambitie om software oplossingen te realiseren die onze klanten snel rendement opleveren.

Ook voor IT oplossingen en services

Naast File Transfer software ontwikkeling, zoals ons Data Transfer System, bieden wij u ook van alles op het gebied van IT. Zo ontwerpen, implementeren en beheren wij IT infrastructuur. Ook is het mogelijk om voor een korte of lange periode een IT specialist van ons in te huren die ervaring heeft in verschillende sectoren zoals de overheid, het onderwijs en de logistieke en financiële dienstverlening. Wij helpen u graag om uw IT te optimaliseren.

Neem contact op bij interesse of vragen

Bent u geïnteresseerd in ons Data Transfer System of andere File Transfer software? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344635393. Ook wanneer u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag telefonisch.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht