Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/nextone.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Software Development

Software ontwikkeling en maatwerk oplossingen is ook een van de expertises van Next One. Als totaalleverancier in IT dienstverlening en IT software-oplossingen bieden wij bedrijven een optimale balans tussen advies, dienstverlening en de uiteindelijke uitrol van uw automatisering.

Software die bijdraagt aan uw bedrijfsvoering

Next One staat voor effectieve software ontwikkeling. Het is onze ambitie om software oplossingen te maken die snel rendement opleveren. Wilt u als bedrijf gebruik maken van software die exact aan uw wensen en behoeften voldoet? Next One bouwt gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte software voor uw organisatie, klanten en medewerkers.

Met veel kennis onder één dak kunnen we elke oplossing realiseren. Next One staat voor u klaar om scripts te ontwikkelen en om maatwerksoftware voor u te creëren.

Een van de gerealiseerde software projecten is DTS watstaat voor Data Transfer System. DTS is een applicatie voor het centraal inrichten en beheren van file transfers via diverse protocollen en platformen. Een bestand van een Windows server via SMB sturen naar een Linux serv er via SCP? Het kan  en wel op een heel eenvoudige manier. Nieuw is de mogelijkheid om DTS te koppelen met AWS S3 buckets, om bestanden op te halen of te versturen.

 

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht